Thursday, April 28, 2011

Gila novel .

assalamualaikum .

novel pertama yang aku baca .

novel kedua . pokoknye , semua karya aisya sofea bessstt !

novel ketiga .

aku tak tau nak ckap ape . bukan tak sedap . tapi aku baca cite ni ending dye macam tak best . siyes aku ckap . ending dye macam tergantung . aku nak tanya la , kalau ending tergantung ada sambungan eh ?? aku paling malas nak baca novel yang ada sambungan . hehe . lagi satu sharifah abu salem suka buat novel yang ada sambugan2 ke weyh ? tapi sharifah abu salem tetap best .

novel kelima . wa cakap sama lu , cite ni memang tak boring !

novel keenam . wa cakap sama lu cite ni memang best . tapi , cite ni ada unsur2 BLUE sikit la . serbasalah pulak aku nak bagi adik aku baca . hehehe .

 novel ketujuh . wa cakap sama lu ni novel PALING SUPERB GILABABENG LA WEYH !!! novel ni lah , yang pertama buat air mata aku jatuh . siti rosmizah memang bestgilababeng .

and nowwwww , tiba masanya novel yang aku memang dah lama nak borong , akhirnya dapat !!! walaupoun duit aku pokai sebab novel ni , tapi aku puas giler bila dapat beli dengan duit sendiri . yela , novel paling mahal kot pernah aku beli . mmg le pokai ye dak . skg novel ni aku baru je mula nak baca . i mean , tengah baca la . mmg aku tabik siti rosmizah , permulaan aku baca dah jatuh air mata . apakah ??

yg ni aku tak beli . aku pinjam jiran aku punya . haha . siyes , cite ni mantap giler !!! ko baca macam ko sendirik yang ada dalam tu . novel 3D kot . haha .

sooooooooooo , lepas ni aku tangah plan nak borong novel2 ni . 

siti rosmizah lagi !! aku tak kira , aku akan dapatkan jugak . ko tunggu .

siti rosmizah lagi lagi !!! ko pon tunggu aku jugak !!


p/s : sindrom gila novel ni lepas aku abes SPM aritu . aku sendiri tak perasan dah byak duit aku pokai beli novel . takdela pokai sangat , kebanyakannye duit novel dari ayah atau mama . hehe . itupon mama dah bising2 . 

bye !!




11 comments:

misz aina ♥ said...

syew pn shuke gla bca novel..sjak dr drjah lima until umo 19 dh pn...
dh da mini library yg pnuh yg novel jew ktu umah neh..
btw bru tw siti rosmizah da novel bru...7 hri mncintaiku yew..yess!tanx sis ^_+

effa said...

salam..
awk, novel 1st tu nme penulis nye sme ngan sy...heee~
ske2!
<3

hunnys~ said...

andai itu takdirnya sangat best!
ta ugi klo adek beli,, =D
mcm 3D jugak la,,
cam kite pulak y ade lam tuh,,
akak ta minat bace novel sgt tp lyn g2 g2 je,,
utk novel tuh,akak bg 5* sebab air mata memang abes 1 baldi!hehe~

p/s : selamat berjaya! =D

amy syahirah said...

misz aina : wa jeles nye . mesti dh byk giler novel kan . hulur la sini ckit . hehe . anyway , mesti kaka pon GILA NOVEL mcm sy kan3 ?? haha .

effa : hehe . nama sama . so awk yg tulis ea ? kih2 . btw , mmg best .

hunnys : yeke ?? aduh ! ni yang wat tak sbar nak beli Andai Itu Takdirnya nie !! hehe , xpe2 , sy akan dpatkan jgak . anyway , thnx kaka . =)

misz aina ♥ said...

yeah3...mmg suke gla!ahakz!
skang nk dptkan novel trbaru siti rosmizah jew lg.nak kew?meh nk pnjmkan ^_+

hunnys~ said...

beli jgn ta beli!
jgn lupe jgk beli kain + baldi okeyh,,
=D

amy syahirah said...

misz aina : hehe klau otg tu sudi hulur xde masalah . kah3 .

hunnys : haha , insyallah . =)

cikida said...

wahhh byknye novel..da lme x bce novell..uhhh,,induu..=0

misz aina ♥ said...

^^..xksh klo nk pnjm..ngee~

hafizah alias said...

saya suka bace novel jugak! heyy, byknye pilihan. thankss senaraikan banyak2, leh buat pilihan. :)

harris said...

haha
suma novel fav saya..
style2