Wednesday, April 6, 2011

Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN

salam and hye .

ok , pasni maybe update aqu akan pasal contest jea k !
so korang jgan terkejut pulak lau entry psal contest jea yg lebih pasni .
aqu nak msok contest , aqu punye pasal ok . klau ko nk join , join . klau taknak , xpe .
but mind this , never judge me yang bukan2 paham . hehe .

ok , contest kali ni mcam best ! * arh , semua contest yg aqu masok aqu ckap best ye dak . teehee .


SYARAT-SYARATNYA :


1 - Follow belog ROSLIZA ROSLAN dan like fanpage 'ROSE SHOPPING BAG' atau fanpage 'ROSLIZA ROSLAN'



2 - Buat entry khas dengan tajuk 
'Contest Senyuman Seindah Suria by ROSLIZA ROSLAN'
then korang story la pasal gambar senyum korang dan sertakan gambar sekali. Tak kisahlah senyum tak nampak gigi ke,
nampak gusi ke, whatever......yang penting senyum ! 


Apabila entry dah siap, tinggalkan link anda di sini okeh !



Tarikh tutup penyertaan adalah pada 10 April 2011



Keputusan 100% hak milik tuan empunya belog T_T



Sebarang pertanyaan sila email saya di selendang_kasih@ymail.com @ tinggalkan komen anda di Fanpage Rose Shopping Bag



HADIAH MISTERI MENANTI ANDA !!!

Bergantunglah si jejaka atau perempuan yang menang ye.

gmbr yg dipertaruhkaaaan :

smileee , no need to say anything ! .teehee .
yang penting ktorang rasa macam kitorg ni paling cntik bila senyum. LOL .
 senyum itu sedekah . so , jom senyum ramai2 yea .

bye .




2 comments:

encHIx laNDax said...

goood luck si comel =)

http://www.dunialandax.com/

amy syahirah said...

thanx ok .