Saturday, April 23, 2011

pasal kentut . =)

assalamualaikum .

dialog aku dgan seorang budak yang aku ajar di pusat tusyen mak aku . he is 6 years old . lebih selesa panggil dye budak gebu .

masa dye tengah menulis , dye pandang2 aku . agak lama . then aku pelik .

aku : kenapa ??

budak gebu : ( silent while staring at me )

aku : hey , nape ni syg ??

budak gebu : ( silent lgi dalam 3 minit )

aku : cakap la kenapa ? ( time ni  tgah gisau, kot2 dye nak buang air ke . kang tak pasal2 kat situ jugak dye buang )

budak gebu : err , cikgu , saya kentut . ( smbil tersengeh sengeh )

aku : err ( cuba untuk tarik nafas pelan2 sbab nak tau ada tak bau yang tidak menyenangkan then , aku tanya ) xde bau pon ??

budak gebu : ala , sikit je . ( sambil pegang punggung dye )

aku : ( LOL . )

the lesson is : bersikap jujur lah kita walau apapon yang kita buat . =)








6 comments:

cikmegipama said...

haha..comel giler..!!

amy syahirah said...

hehe , sape comel ?? sy ke budak gebu ?? teehee .

Anayl사랑 said...

hahahha..sweeetnyee dak gebu tuu..tomeyyy..^_^

Encik Luncai said...

kentut sikit je..hehe..lawak tul budak gebu tuh..

Contest Mata Paling Cantik

encHIx laNDax said...

Honest is Great! haha

Far8 budak baik said...

budak baik komen sini
hahaha..
jujur je dak gebu ni..
haha =)