Friday, September 16, 2011

KENAPA SAYA SUKA ANNAS EASKEY?

assalamualaikum .

sebelum tu bagi aku mengucap dulu sebab kali ni aku nak joint satu contest yang gilababeng tip top ! CONTEST: Shoot Percuma dengan Annas Easkey . Kau nampak tak tuuu . PERCUMA ! Mohon dibaca sampai habis . ok , lets starts :
  • first , saya suka Annas Easkey sebab first time dia komen entri ini yang berbunnyi :
  sumpah , istighfar aku banyak2 lepas baca komen beliau . saya suka Annas Easkey sebab dia cakap saya comel . ^^
  • Daripada komen yang dia post tu , aku sangat2 happy sebab aku tahu yang Annas adalah seorang yang peramah jugak , maksudnya , dia bagi feedback bila aku komen salah satu entry dia semalam  . wink wink . Kau ingat senang ke orang pemes emes nak bertegur dengan orang biasa sesuka hati ? Tidak bagi aku . homaigod , ANNAS EASKEYYY !!

    •  Aku masih ingat , blog Annas Easkey adalah blog yang ke 3 yang aku jumpa dan usha selepas blog Fatin Liyana . seriously , aku sentap bila tengok blog dia penuh dengan gambar2 yang cantik gilebabeng . Setiap gambar yang dia amik nampak smooth and perfect ! Takde cacat cela . Kalau tengok setiap hasil tangkapan gambar dia akan rasa macam nak tengok dan tengok dan terus tengok . Dan daripada situ , aku jadi silent reader blog Annas Easkey .

    •  Kalau lihat dari cara Annas Easkey shoot orang , memang lain daripada yang lain . Cuba kau tengok model2 dia , semuanya haruslah membuat satu ekspresi muka dan  posture badan yang lain daripada yang lain . Dan itu yang membuatkan setiap sentuhan Annas Easkey nampak unik yang teramat sangat . Itu salah satu sebab kenapa aku suka dengan Annas Easkey .

    •  Seterusnya , aku suka Annas Easkey sebab setiap kerja(photoshoot) yang dia buat nampak betul2 teliti dan cekap . Kau tak percaya kau boleh tengok dari semua gambar yang dia publish dalam blog beliau , takpun fanpage beliau . Setiap gambar sudah cukup menunjukkan bagaimana cara beliau bekerja .

    • Seterusnya , aku suka Annas Easkey sebab seawal umur 23 tahun beliau dah jadi seorang photoghrapher yang hebat . thats awesome u know . Dari usaha yang beliau tampilkan , sangat2 buat aku admire dengan Annas . Buat sesuatu kerja atau pikul sesuatu amanah dengan ikhlas . Dengan itu , semua hasil kerja kita akan nampak cantik pada pandangan orang lain . thanx Annas .

    •  ok , ini sebab terakhir kenapa aku suka Annas Easkey . Annas Easkey cute . kbai

    p/s : kepada yang belum mengenali Annas Easkey sila terjah blog beliau dan join contest ni . bodohnye aku , sape yang tak kenal Annas Easkey !!
    Dan jangan lupa juga LIKE fanpage Annas Easkey ya .


    p/s/s : Doakan aku .

    Assalamualaikum .

    12 comments:

    ღ p!nk veLvet ღ said...

    wahhh~ bestnyer annas komen kat amy :)

    kura said...

    untung la ada org kata anda comel. org femous feddback. amboi..

    cik najihah said...

    photography die sangat osem

    amy syahirah said...

    pink velvet : hehe . best kan ? bkan senang kite nk tgok org pemes komen entry kite kann . thnx sis .

    kura : hehe . amboii . thnx cik kura =)

    cik najihah : yup ! tersangat3x ohsemm !

    FarAH said...

    anda memang sangat comel... ^^, anyway, first time singgah sini.. interesting blog.. :D

    Khuzrin Kamarudin said...

    Gudlak!! hehehe..

    sue. said...

    comellll...semoga awak y menang ok dear..

    cimOt said...

    gudlak ye sayang..u're deserved with ur kiut miut looking..hehehehe..

    hey annas,u must choose her no matter what..

    * FAR * said...

    adik memang comel.. baby face..
    ingat budak sekolah tadi.. dah masuk u rupanya.. hehee

    Fina Fento said...

    comelnya diaaaaa..selamat maju jaya ye!

    amy syahirah said...

    thanx smuee =)

    Miss Dolce and Gabbana said...

    hey..you look so cute! btw Annas Eskay tu siapa.Tak kenal :))