Thursday, September 15, 2011

impian gila vs impian harus kenyataan .

assalamualaikum .

impian gila :
  • Nanti kalau dah kahwin aku nak honeymoon kat Paris atupun Korea ataupun mana2 tempat asalkan oversea .
  • Aku teringin nak jumpa Aizul Marcello . homaigod , hensemmnyee . Dia orang melaka taw u sama macam i so kalau terrrrrr jumpa  dekat mana2 aku minta tandatangan dulu , takpun amik gambar sama2 . choii ! gatal benor le .  mampus kene ganyang dengan awek abg Aizul .
  • Aku nak jadi salah seorang model Annas Easkey . ceh Annas pon pandang aku sebelah mata je , bukan sebelah mata , agaknya langsung tak pandang , ada hati .
  •  Nak photoshoot dengan NurulBadiah Lai sama-sama takpun yuyu zulaikha pun bolleeehhh . Gua jeles tengok peminat diorang boleh shoot sama-sama . sob .
  •  Nak tinggi and jadi model macam hanis zalikha lepastu buat fashion show dekat Paris .Kalau lah betul , memang aku buat solat sunat sujud syukur tiap-tiap malam .

impian harus kenyataan :
  •  Kalau tak dapat honeymoon kat oversea , Pulau Pangkor atau Langkawi pun jadi . haha ! *yang penting haruslah ada honeymoon . sweet kannn . =)
  • Kahwin sebelum umur 23 tahun . cit ! gatal lagi .
  • Aku nak bukak bisnes buat baju yang cantik-cantik . dan dan , haruslah ada saiz aku yang selalu pergi  beli baju takde saiz . *sedih gua . kenapa kejam sangat shopping2 kat Malaysia ni ??
  •  Nak hidup bahagia dengan husband aku . *apahal aku gatal gila hari ni bhai ?
  •  Nak jadi penggemar pembaca novel sampai tua . lepastu buat koleksi berjuta epal . =)
Apa-apapon , ni semua hanya impian . Impan gila tu aku tak tau le boleh jadi kenyataan ke tak . Kalau boleh , memang kuasa Tuhan . Yang impian harus kenyataan tu , kite hanya merancang , Tuhan yang menentukan .

p/s : Doakan supaya bapak aku belikan kamera besar gedabak(DSLR) . sekarang dalam proses membodek .

assalamualaikum .

13 comments:

Chocolate Strawberry said...

semoga impian menjadi kenyataan yer .. InsyaALLAH

ღ p!nk veLvet ღ said...

slalunyer org mmg suke dok buat impian gile 2, ahaks~~

faziana ARahim..... said...

hai si comel!heee...doa bnyak2 biar ayaah si comel beli dslr besar gedabak,laju-laju..hehe

kura said...

amboi. 23 nk kawen dah ye!

eh. eh. mengendeng nk diiselerarrr ye. haha anak manje lettew!

cik najihah said...

semoga semua tu tercapai :)

hazanis said...

proses membodek??...semoga berjaya si comel...^^

.diannorhayati. said...

hihi. amboiibyk nye nakk :D

btw gudluck.

thanks singgah my blog :)

Annas Easkey said...

comelnya awk..ni ha annas datang je..sapa cakap annas pandang sebelah mata...ni dua2 belah mata annas bukak ni :) *comel*

Bigdaddyz said...

pasti dapat juga nanti tu...:)

yuyu Zulaikha said...

hahaha.. tok la dengan yuyu zulaikha tu ^^ tak reti nak bergambar pun ^^
pepun.. mekasih sayangg <3 harap semuanya termakbul..

amin!

Nurulbadiah Lai said...

sygg thanks..
agak lambattt membaca..

insyallah impiam itu akan menjadik kenyataan,,insyallahh

FarAH said...

hahaha... lucu laa...
anyway, gudluck!! semoga semuanye tercapai.. :D

cik kumbang said...

comey :D
one day nnt mesti dpt punya jd model annas :)