Friday, August 26, 2011

jadi diri sendiri , tak perlu jadi FAKER!

assalamualaikum .

aku panas betol lah . orang curi gambar aku tanpa kebenaran then guna nama lain . pikir dah cukup bagus la tu . bijak kau ye .

SYAFILA FATINY , hye awak <3

 

"KALU SAPE-2 SUKE LIKE JELAH , KALU XSUKE SY XKISAH ;)
AND ANDA BOLE BLARH !
THNXX :)) K BAII"

#pergh aku takdela sampai nak tulis macam ni . gedik , kau tau tak ?

"SAIA TAK LAWOR MACAM ANDA SEMUA !
SAIA BURUK !
X SUKE SAIA . SAIA X KESAH !"

#cam gampang kau kan ? ayat mcam hape . sedap mulut cakap aku buruk .
to SYAFILA FATINY :

hey kau dengar sini . aku tau kau ni mesti blogger sebab gambar yang aku tak upload dalam FB tapi upload dalam blog ada kat FB kau . owh , suka la kau kan sebab dapat kene puji melambung-lambung dengan hanya menggunakan gambar2 aku ? suka ? seronok ? 

bila beberapa kawan aku try usha2 chatting dengan dia , terus dia block and unfriend semua kawan2 aku tu . Nampak sangat kau buat salah . then beberapa minit , dia tukar profile picture and gambar2 aku semua dah takde dalam album dia . Tak tau samada dia private atau delete . bijak tapi pengecut .

patut la aku tak dapat nak cari acc FB kau , rupa2 nya kau dah BLOCK aku awal2 . same goes with my little sister , she blocked my sister too ! sangat bijak . Kau lupa ke Tuhan tu MAHA BERKUASA . Kau lupa ke Tuhan tu Maha Melihat ? sekarang , Tuhan dah tunjuk betapa berkuasanya Dia . Alhamdulillah .

tolong jangan buat hal dengan aku . aku tak kuasa la nak simpan haters , fakers bagai .
Ya ALLAH , peliharalah aku . amin .

p/s : terima kasih kepada nur hamizawati kerana inform aku pasal perkara ni .

assalamualaikum .


10 comments:

Puteri Iqa Izyan said...

wahh. kemain lagi die tuh.
gedik gila buat ayt mcm tuh.
ishh.

asyekghani said...

damn you faker. ayat memang gedik. HAHA :D cepat hapuskan dia !

Sleepy Panda said...

Ish ish ish..x malu betul dia tu..seb bek dapat info, kalau x, sampai sudah x taw psal ni kan..

D-yana ✿ said...

sabar la ye.. teruk btul la gmbo sendri ada tak nk amik.. sabar sbhgaian daripad iman. tak lama la tu nanti ada la balasannye.

Nur Iffah Athirah Jamil said...

Cih!!! gmbr kakngah pon de tu! tak psal2 kngah pon kene!

Tiq Hashim said...

isy isy. ni lah namanya orang gila glamer.

sweet heart said...

yeah saya pun pernah kena. agak dorangtak ada keja lai la tuuu..

ღ p!nk veLvet ღ said...

eeeiiii yerks! puhliz la faker mcm tuh ... seyez memalukan ... zmn skang faker makin menjadi2 laks ... pantang jumpe org chomel cket, hehe~

syasya said...

hey she dont have a right to do that okeh!ish

Miela Tahril said...

ish ade jugak org mcm ni eak...apelah niat die ea...aishh...pelik btol manusia jenis nih