Tuesday, July 26, 2011

terpikir pasal kahwin...

aku pon tak tau hantu hape dah masuk dalam badan aku sampai asik pikir pasal kahwin je . hey kau sedau tak yang kau baru 18 ?? ok , nampaknya macam tak sedar . pikir dah  cukup matang la nak kahwin .  hehe .

kau tau tak , actually kan aku suka tengok orang kahwin awal . tak tau kenapa . nantikan , nantikan...
aku nak kahwin bawah umur 23 . dahh sudahh...siap dah rancang lagik .

masa sekolah kan , aku suka ikut mama aku pergi orang kahwin . pantang ada orang kahwin , mesti nak ikut . paling suka tengok pasangan pengantin bersanding dengan time lafaz nikah . wuwuuu , so sweet . masa lafaz nikah aku suka tengok time orang semua cakap "SAH , SAH" . macam terharu je .  hehe . dan , dann .. lepas semua cakap sah je pengantin lelaki akan kiss dahi pengantin perempuan . Ya ALLAH...best nya , best nya . eh , sorry . over pulak . =)

ya , aku nanti-nantikan saat ini , ceh gatal  =)

Aku suka lelaki yang romantik . lelaki yang selalu pujuk bila aku merajuk . kasi cair !! tiap-tiap malam belai . Tiap-tiap malam kasi kiss . ehh , apa aku cakap nie ??aku suka jugak lelaki yang tegas . Tapi dalam tegas ada lembutnya . lelaki yang tak akan bosan walaupon perangai aku ni macam budak2 .

aku takdela sampai nak kahwin sekarang jugak . takdela sampai kebulor sangat . just kalau boleh taknak la kahwin atas 23 tahun . KALAU BOLEH . apa-apa pun , jodoh pertemuan di tangan Tuhan . ye dak ?

memang sengaja nak buat aku jeles kan .

=)

dah boleh jadi bini orang ke macam ni ha ?? oh , rasanya belum lagi . ;)

p/s : entry ni entry angan-angan je . aku hanya boleh doa je supaya jadi kenyataan . ececehh !

p/s/s : tak sabar menanti kedatangan bulan yang mulia . RAMADHAN . =)

assalamualaikum .




7 comments:

Ayeem Jemain said...

haha sampai kiss pon nk cite. pergh nk kawen mudaaa. uyooo. semoga cpt kawen! heee

Nur Iffah Athirah Jamil said...

Ehehe!! kk amy da gatal larh..;D

farahazyanti said...

kawen .. kawen ..
nnti kawen jemput kwn2 blogger eh :)

ღ p!nk veLvet ღ said...

sentap bace entry ni sbb owg umo 24 pon tak kawen2 lagi, uwaaaa~~~ *terjun katil*

ღ p!nk veLvet ღ said...

sentap bace entry ni sbb owg umo 24 pon tak kawen2 lagi, uwaaaa~~~ *terjun katil*

syasya said...

hehe comel la.dulu mase sekolah kite angan2 umo 25 dh ade anak. skang dh 23..blaja pon x abis lg haha terpakse postpone to 27..=(( smoge impian awak jd kenyataan.amin

Amy A. said...

haha..ak pon mse umur 18 da merancang nak kawin..skrg da dkt 21 masih x jugak...:p hopefully b4 24 kawin lah...25 mmg ikot pilihan keluarga..:p