Friday, July 8, 2011

jalan-jalan sampai migrain .

miggu ni balik rumah aku hangkut sekali 2 orang senior . sebab sorang tu nak pergi hospital buat check up , so alang-alang aku balik aku bawa balik diorang la tolong dia pergi hospital . then , alang-alang lagi dah keluar g hospital , jalan-jalan la sekejap . hehe .

kak funa <3


sebab ni la aku tak suka bergambar sambil berdiri ko tau .

kak intan <3

hye . saya amy syahirah .

ini nampak lebih tinggi =)

lepas balik , migrain datang . sakit bukan main . jadik camni sebab kurang tidur malam semalam . lepas tu bangun pagi-pagi . lepastu dah balik aku baru nak buat taik mata . adik aku masuk bilik dengan agak kurang ajar cakap " kaklong , hantar adik g skolah . " perghh , masak tak masak .
aku dah la bab2 bawak kereta ni tak berapa nak pro sangat . walaupon ada lesen yang sentiasa tersimpan kemas dalam beg duit . lepas ni trasa macam nak buat frame and gantung kat dinding rumah lesen memandu tu . ko tau , dah berapa kali aku bawak kereta then tersenggut-senggut kat tengah-tengah jalan tu . ibarat  macam kau tunggang kuda tapi tak bergerak . ko tau tak giler nebes aku time tu ? lagi bertambah migrain aku .

balik rumah selalu kena marah dengan ayah . " lain kali balik rumah rajin-rajinkan bawak kereta . ni tak . asik jadi penumpang je . camne nak biasa ?? "    =_='


assalamualaikum .


7 comments:

zie_ira said...

hehe,,macam ku kenal view itu,,kat DP kan,,^^

ღ p!nk veLvet ღ said...

so0o chomel, hehe!
pasni practice bwk kete ye, best tau drive2 ni *wink wink*

belog amiyo said...

aku pon selalu sakit kepala gak. =__=

Bella Bell said...

comelnya awak ni :)



^^

pandangkedepan said...

comelll...migrain tu macam pening2 erh??

hamzah ian said...

wahh.. comel sungguh budak ni. hehe

amy syahirah said...

zie_ira : haha ! yup2 . kat DP . anyway . awk org melaka ehh ?

pink velvet : thanxx . mmg best . tpi pkai manual la sis . takott . klau auto xpe la jugakk kan2 ? suka drive , tapii bila tgok kete , lori , bas mcm gerun pulakk . hehe .

belog amiyo : hehe . kesian . ada migrain gak ke ??

bella bell : thnxx awk =_=

pandangkedepan : thnxx . yup , migrain tu cm sket kpala yg teramat sangat . rasa mcm nak hantuk kpala kat dinding . =(

hamzah ian : thnx hamzah =)