Thursday, December 29, 2011

i'm officially 18 !

Assalamualaikum :)



Alhamdulillah , hari ini 29.12.2011 genap usia aku 18 tahun . Terima kasih Allah sebab masih lagi panjangkan umur aku untuk beri aku peluang lihat dunia , hirup udara dan berpeluang rasa nikmat dunia .

Before that, semalam aku keluar dengan BFF aku bersama adiknya dan adik aku . Keluar tengok movie . Pertama kali dalam sejarah hidup aku tengok 2 cerita dalam satu hari . haha . First movie "Mission Impossible : Ghost Protocol" . Terbaeeeeekkkk . Tom Cruise <3 hehe . Second movie "Ombak Rindu" tangkap lelehhh .

she's my BFF . <3

Memang lama gilaaaa tak jumpa lepas habis SPM . Rindu sangat !




 
mereka cakap saya nampak tinggi masa ni :)
disebabkan kasut tu , kaki aku kejang!!! :\

inilah BFF saya dengan adik dia . :)


its such a beautiful memory with them !! Akhirnya terlepas juga rindu . hehe . Walaupun masa ni buka masa hari jadi saya tapi satu hari sebelum hari jadi saya , saya rasa ini adalah saat yang paling wonderful !! again , happy birthday to me !! i'm 18th !! :)

oh ya lagi satu :


semalam hantar ika balik . Tiba2 dia bagi aku nih . dia cakap
"Aku orang pertama yang wish . Lagi 2 jam setengah , Happy Birthday Amy!!!"
thanx ikaaaaaaa <3

p/s : gambar adik aku tak ada sebab dia join kawan dia tengok wayang tempat lain .
p/s/s : terima kasih juga kepada yang wish aku awal pukul 12 malam tadi :)

till then, assalamualaikum :)


8 comments:

nizamsani said...

selamat lahir.

cacamarba said...

hepi burfday ;)

Syimir said...

wahh..may Allah bless u and murah rezki :)

Nur Iffah Athirah Jamil said...

hehehe, happy birthday. video Memory BFF tu hadiah dr ira ;D

starzieti said...

selamat hari lahir !

semoga berjaya dgn cemerlang di dunia dan di akhirat. :)

amy syahirah said...

nizamsani : terima kasih :)

cacamarba : thank you :)

syimir : aminnn . terima kasih :)

ira : thanx iraaa . sygg ira! <3

starzieti : terima kasih :)

EnciK AxixOu said...

genap 18 taun..sok luse dh msuk 19taun./.heeeee

Nur Aischa said...

wahh patutla comel jea akak amy ni rupanya baru genap 18 tahun ;D happy belated birthday ya sis amy..