Sunday, December 11, 2011

am i jealous ??

Assalamualaikum .
Sem 2 ni aku bersemangat nak buat betul-betul . Fokus aku hanya pada study . Nak dapat pointer tinggi , sem 1 tinggalkan jauh-jauh . 4 flat insyaAllah =)
Masuk sem 2 baru aku perasan ada orang yang sama muka macam dia  ;(  cara pandang , cara pakai jam , senyum . argh , kenapa sama muka and macam mana boleh sama kelas pulak nie . Kadang-kadang fokus aku lari . kalah . dem .
 please , please . aku taknak nangis .
Baru-baru ni pulak dapat tau budak tu dapat dekan . pointer dia tinggi about 3.68 !!  lagi demmm . seriously , aku tercabar , jeles , tergugat . Balik rumah , terus siapkan assignment tak tangguh-tangguh . Aku pun nak jadi macam diaaaaaaaaaa =( Dalam kepala dah pikir , kenapa dia pandai sangat .
Kalau tengok budak tu dalam kelas , tahan air mata je . ;( nak buat macam mana , takkan nak halau suruh budak tu pergi kelas lain . Dalam sedih , ada orang buat aku happy even dia tau yang aku kadang-kadang kalah dengan kenangan lama aku . terima kasib capital H . aishiteru :*
p/s : macam mana aku nak kuat kalau tiap-tiap hari berdepan dengan "pelanduk dua serupa" tu ;(

p/s/s : readers , doakan aku dapat pointer tinggi boleehhh kannn . kbai

10 comments:

kura said...

wooo. jeles tak apa, jgn dengki :0

*doakan doakan!

alyaclumsy said...

insyallah, do your best :)

Syimir said...

insyaAllah.usaha dan tawakal :)

Nur Aischa said...

insyaallah kak amie boleh punya! iash sisah kan bila ada org yg sama mcm tu, tabahkan hati ya kak amie ;)

deeya said...

sayang .. akak da banyak kali jumpe org yg serupa ngn ex akak . akak rase bukan pelanduk dua serupa dah . tapi pelanduk 11 rupa .. demmmm ! lantak lah .

tu haaa dah dok2 aishiteru lagi , yang hang nak sedih sangat pasaipa ? chillex la dik .. blajar blajar ! okey ? :p

syamy said...

go2 ! usaha bersungguh2 supaya boleh setanding dengan pelanduk 2 serupa itu !
yeah ! sys mampu untuk buat kalau sys betul2 mahu !
gud luck ye sys ! (^_~)

hanaahmad said...

cemburu yang membuahkan hasil positif tak salah rasanya. ameen. moga kau terus sukses dalam hidup ya. ;)

athirahmazlan said...

semoga rajin-rajin belajar ya! All the best okeh! :)

KaK LimAh Si SupiR said...

moge blh dekan..chaiyok2 :P

cimOt said...

chaiyok2..

ok2..ade entry tuk kamu dear...