Thursday, November 17, 2011

otak kosong

assalamualaikum .

sayangilah anak anda sebagaimana saya menyayangi anak saya .


dem . Aku nak tulis something tapi aku tak tahu nak tulis pasal apa .

p/s : hari ni ulang tahun kita yang ke 3 tahun . Alhamdulillah . Tuhan , kalau betul dia jodoh ku , kuatkan perasaan ni  kembali . tolong lah .


14 comments:

cacamarba said...

erm...insyallah kalau dh jodoh x kemana tp..muda lagi kan..banyak lagi hanky panky yg kena lalui..gewd lurke..

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

Salam

Orang lain boleh je inbox me at my private facebook.

https://www.facebook.com/Shafaza.Zara.Syed

JIJI YU said...

cari balik benda yg ko suka kat die

syahirooAhmad said...

18 tahun dah kawin? walaaa.. bia betik.. konpius ni...

Nur Iffah Athirah Jamil said...

Hahaha, ade anak konon -,-
Kahwin tak jemput family pon. :D

kura said...

3tahun? wuhuuuuuu :0

bighagenjo said...

aminnnn,, :)

ABU said...

ceh ceh ceh.."sayangilah anak anda sebagaimana saya menyayangi anak saya"..:)

Kamil Kahar said...

alwiz have passionate... :)

nazira said...

Semoga jodoh anda kuat n bahagia sampai bile2.. huhu..

http://nazira-mypersonallife.blogspot.com/

PeJuAnG CinTa said...

ade anak dah ke ???

FizaFizz said...

selamat ulang tahun..heh3 :P

Ihsan Arifin said...

bila lah aku nak ade anak ni :( *walhal kawen pun tak lagi kah kah kah

Amirrah Zawani said...

Selamat hari ulang tahun.. :)