Sunday, June 19, 2011

my favourite blogger .

nurulbadiah
blog pertama yang aku jumpa . dari blog sis nurul ni la baru aku cam berkenan je nak buat blog . seriously , she inspired me a lot .  first aku baca entry pasal hidup beliau . then rasa macam nak baca lagi dan lagi dan lagi sampai la sekarang . aku takkan terlepas baca entry beliau walau busy macamana pon . seorang wanita cantik yang berjaya . lawyer weyh . siapa sangka . sangat ramah and tak sombong . sporting .

fatin liyana
si canteeekkk giler weyhhh . aku suka cara dia mix and match kan pakaian . selendang , baju . pergh , tip top . doktor . pelik , macamana diorang mantain cantik eh kalau belajau macam nak giler ? *stupid question .

ayeem ayam atau ayeem jemain . ntah . byak nama btol lah .
satu-satunya blog lelaki yang aku baca . ok , wa cakap sama lu . blog brader ni memang best giler . wa kalau baca entry brader ni , tak pernah kalau tak gelak sampai pecah perut terkeluar isi perut . ok tipu . tapi siyes wa cakap , mmg wa btol2 gelak tak ingat dunia ahh kalau baca entry dia . tak boring . ye , mungkin ada unsur2 lucah sikit . bukan sikit , banyak . tapi takpe kan . wa dah cukup umur . ;)

fatin suhana
1 thing i like about her , her smile . tak tau kenapa . mungkin sebab gabungan dari bentuk bibir yang cantik ditambah lagi dengan susunan gigi yang teratur dan pipi yang naik bila tersenyum . perfect smile!

amira naddia
ape yang aku boleh cakap , cantek , sporting , tak sombong , best gilerbabeng . kulit putih , buat aku jeles sangat ok .

anis syafira
kira junior nie . aku suka blog dia sebab dari segi penulisan dia mantap . ayat dia , pergh . seolah-olah macam aku tengah baca novel , hehe , kaki novel la katakannn .

hanis zalikha
suka baca blog dia sebab die banyak speaking . =)

ailyl rozanna
comell . suka baca blog dia sebab banyak tuto yang berguna .

nurul aida
ok . saya suka baca blog akak ni sebaaaaaaaaaaaaaab , dia adalah kakak kepada bf saya . ;)

banyak-banyak blogger kegemaran aku ni , yang pernah tegur aku ialah sis nurulbadiah , bro ayeem ayam dan amira naddia . memang terrrrrbaik . sekali korang ditegur , akan rasa macam perrghhh , bangga . mana taknye , ketiga-tiga blogger ni orang femes kot ! *tersenyum bangga . ko tak rasa bangga , ko punye pasal .

assalamualaikum .





15 comments:

Ayeem Jemain said...

ayeem sorang laki camne ni?? haha anyway thanksss :D

CIK AYU ARIFFIN said...

ayemm gay lain kira

muhammad iqbal hakimi bin tahir said...

camne leh tersesat sorg lelaki tu?..haha

nama dia yg lain ayeem tan...

alyaclumsy said...

aade 2 org blogger yg i tak kenal lah :D ehehe

yaya_flanella said...

pergh. dikelilingi bunga2 dah ayeem skang.

Raden said...

waaa..sgt terharu oteh? budak mate moolat tampal gambar gue yg moolat itu dlm belog beliau. mekaseh omel...

ai lebiyu la camni!

pelok ketat ketat!!

Faez Rusni said...

bilalah agaknye aku nak terpampang di sini..hahaha

selamat berkenalan...

kata kila said...

ayem gayyyy...lain lain hahahahha

Nurulbadiah Lai said...

my syg..

thanks dear..
u make me feel omigod....

thanks my little sista..

love u

ENCIK TIKUS said...

alahai.. comelnyewwww..

kikiki..

rain ilias said...

hehe ayeem tan sebab nak jadi macam seth tan hee :D

FOLLOW SAYE hee

@reLong said...

Wakaka!!
XsaGka tersenarai..tu pn femes sb adik kT..hihi..

ishika si amoi ting-ting said...

suka baca blog kamu teruskan :)

Ailyl Rozanna said...

Aww so sweet. Thanks darl! Happy blogging to you :)

\\EIM4N 4KHT4R\\ said...

nk naik muntah aq bile bace die pnye komen