Monday, June 13, 2011

minta maaf kalau aku terlepas pandang .

untuk budak2 kolej aku , aku mintak maaf kalau aku tak perasan korang . mintak maaf kalau aku terlepas pandang .

bukan ape , aku serbesalah . mana2 je aku pergi , akan ade yang tegur "hye myra !!"  atau  "hyeeeee"  atau  "myraaaaaaaaaaaaaa" sambil lambai-lambai tangan . aku dengan muka blur nye tegur la balik . sambil tertanya2 , camne dyeorg kenal aku ?? 

in fact , aku tak nak orang label aku sombong . penah satu ari tu aku sampai kolej dengan family dari rumah then naik lift . tetiba ada budak cakap "hye awk" . aku pon hye lahh... then budak tu tanya , kenal tak ?? aku pon cakap lah ," errr.." budak tu cakap "orientasi sama2 lah arituuu" . then aku , "oh , okey" sampai kene marah dengan ayah , "kaklong mana nak kenal orang . bukannya nak pandang orang . cuba jadik mesra sikit" . ok fineeeee .

bukan aku tak mesra ke atau tak mesra alam ke . aku just tak perasan . yela , boleh jadik aku kena cam setiap budak yang orientasi tu . hehe . kalau budak satu kelas pon sama . kadang2 diorang tegur aku kat FB . tanya aku pasal kelas . aku punye lah pelik . so aku tanya lah , eh2 sape nih ?? haha !


aku minta maaf okeee . ni muka habis kasian dah nieee .
assalamualaikum . bye .

3 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

tgk muke tuh jew kompem dorang maafkan, hehehe~

dark r0se said...

hehe~ comeyl lah kamu! insyaAllah dyowang maafkan!:)

amy syahirah said...

pink velvet : hehe . harap2 diorangtak terasa kannn .

dark rose : thnx sis !!