Tuesday, March 15, 2011

Show Me Your BFF Contest

assalamualaikum guys !

ok , kali nie nak post psal contest la . this is my second time i'd joined the contest . and this time , contest by sis Nurulbadiah Lai . wooaa , i luv her . sape yg tak kenal kan blogger yang femes emes nih !! hehe .

Sape yang nak join , boleh join ok .
senang je syarat dye :

1: Terbuka kepada followers blog "Because She is NurulBadiah" .so sekiranya bukan followers..anda perlu follow terlebih dahulu sebelum menyertainya.




2. Korang kene Copy Banner/Gambar contest diatas dan Paste kn dekat entry contest anda.Kemudian korang Kena letak Banner/Gambar Contest diatas di SideBar Blog Korang and Link kan Banner tersebut ataupun link kn kat bawah Banner tersebut ke Blog Because She Is Nurulbadiah.
2. Korang Kena buat entry pasal " Show Me Your BFF Contest" dimana korang kena letakkan link ke Blog ini didalam entry tersebut.

3: Entry Korang hendaklah disertakan dengan Sekeping Gambar bersama BFF korang xkira berapa ramai pon berserta dengan sedikit kata-kata dibawah gambar tersebut.

Ayat anda harus bermula dengan:

Dear Nurulbadiah Lai,
bla..bla..bla..(tell me in short about your bff)

4.Tagkan Kepada 4 blogger yang aktif and make sure diorang tahu telah Di Tag.

5. Pastekan entry Contest yang korang buat diruangan komen dekat entry ni..

6: 2 pemenang akan dipilih berdasarkan gambar bersama BFF yang paling menarik..hadiah misteri menanti seperti Dress dan shawls.

6.Tarikh tutup: 15 April 2011

(PENYERTAAN ADALAH TERHAD)

soooo , there we go :


Dear Nurulbadiah Lai ,
my friend name NUR SYAFIQAH JAMIL . we were met and know each other in school . seriously and honestly , she's such a kind person . she always respect me . so do i . the truth , we are respect each other . Jika kami ada masalah , kami akan bawa berbincang tanpa sebarang kata2 yg kesat atau perasaan berdendam . she's always open minded . and dye yang selalu tahan dengan kerenah saya nih yang agak kebudak budakkan and manja yang melampau . hehe . we have same hobbies . we love movie and shopping ! but , dye tkot lau nak tgok movie hantu . dont know why . tpi , pernah kami pergi movie and i was decided to watch KHURAFAT . then dye dgan muka cuak and nervous tu sanggup tman saya tgok that damn freaky movie ! and 4 me , that was touching me . seriously . ok , thats all about my BFF .luv u , muah , muah  =)


now , its time to tag 4 active blogger :

done !

4 comments:

Nurulbadiah Lai said...

sweety..

thanks 4 joining..
wish u all the best..
done check ur entry ya

Naddia said...

haha..budak comel da tag budak jawe! baek la kamu yg comel. nk korek mate kamu yg bulat tuh boleh? hehe

wannurfazrini said...

ini awesomeeee . goodluck yeah :D

noni said...

gudluck dear =)