Saturday, March 19, 2011

contest cik beba : mimik muka minta lempang .

 assalamualaikuuuuuuuuuuum !
contest lagii !!!! haha , mmg gtal la kan aqu ni asik nak join conteeeessttttt jer ! tamak nye !
hey , ade aqu khesah ?
rebut lah peluang yang ada !!

so contest kali ni oleh Cik Beba ! wooo , sgt comel yaaw, (cik beba , pleezz bgi sy menang .)
tajuk contestnye korang dah tau kan . mlas la nak explain byk2 .

camana nak join contest ni?? senang je..syarat tak banyak..just
  • mesti la jadi follower aku ya..(ya aku tau la blog aku tak femes-hemes) tapi aku just nak eratkan silaturahin sesama blogger..kan..kan..(ceh! ayat dah basi la beba!)
  • then, korang kene copy paste link pic aku ni kat blog korang..(tolong la promote muka aku ni..lalala..pang..pang!! )
  • pastu cite la nape korang rasa nape ekspresi muka huduh korang ni patut menang..(aku suka jawapan yang confident tapi tak over) errkk..camana tu??
  • then, korang kene tag minimun 3 kawan blogger korang yang lain..(alasan sama, nk eratkan silaturahim sesama blogger) erk..leh terima ke alasan tu??
"Ok, sebenarnya alasan aku buat contest ni, memang nak memeriahkan dunia blogger ni kan..pastu aku nak share sesama korang dengan hadiah-hadiah yang aku dapat secara percuma..dari aku buang, baik aku bagi orang..kira sedekah kan..niat kene ikhlas maa..so, nak tahu hadiah die??hee..hadiah xada la gempak sangat..tapi boleh la sekadar yang aku mampu " - Cik Beba
 
HADIAH PERTAMA
set barangan kecantikan jenama CLINELLE + SEBUAH NOVEL DARI ALAF 21 + SEBUAH VCD (Original maa, bukan cetak rompak ok)

HADIAH KEDUA
set minyak wangi jenama ONE DROP PERFUME + SEBUAH VCD (ni pun original)

HADIAH KETIGA 2 VCD ORIGINAL

tarikh tamat contest : 1 april 2011


 HERE I GO :

   
err , ade ke ciri2 muka mintak lempang ni weyh ? arh , aqu tibai jee .

sebab kenapa aqu rase ekspresi muka huduh aqu ni patut menang ialah kerana...bila aqu tunjuk kan kat adik aqu 2 pic nie , dye ckap , " eeee !! sengalnye + buroks . cam ape2 jea ! gase cam nak lempang jea . takde keje len ke ? " soo , 2 la sbb nye nape aqu rase muka ni hodoh smpai adik aqu nak crik psal ngn aqu . bye2 , cik beba !! ;)

i am tagging :


out ! 

5 comments:

Cik Yana said...

Thanx tag cik Yana. Good Luck untuk kontest ni :)

Darl Eika said...

tq sebab mengtag saya. ah,terharu. :)

cik teynteyn said...

good luck amy . comel! haha , ta smpai haty na lempang.

noni said...

gud lck oke :)

gadisBiasa said...

chumiill sayang! x sngup nak lempangggg...
wakakakaa

http://merahjambu91.blogspot.com/