Monday, March 7, 2011

kalau dah cantik , nak aje .

salam n hye .

kalau korang jalan2 kat shopping , tetibe ternampak this purse .

what will you do ?? mestila naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak !!
gile ko tak nak ! , ok , purse nie aqu nampak kat mydin . mydin lagiii . hehe .
ini purse ciplak punye . bukan ori . hehe . its price RM ?? . takyah la nak tau . heh .
tapi , kalau dah cantik , LV pulak tuuuuuuuuu , korang nak tengok je ke ??
other than LV , PAUL SMITH pon ade . ape lagi , rambang mata la aqu . sampai tak tau nak pilih ape .tapi aqu beli LV la . coz  tinggal satu je kaler pink . yang lain black and brown . not interested lah .


lau ciplaknye tak tahan lama ? its doesnt true !! kalau korang jaga baik2 , boleh tahan laaaa .
aqu punye jam ODM tu dah hampir 2 tahun gune . beli kat mydin jugak . alaa , 10 hinggit jea . and its still ok till now !
kalau kita dah suke kat satu benda , then rasa sayang kat benda tu , then korang menghargai barang tu , insyallah , it will be long lasting .

muka puas hati ;)

bye !


8 comments:

Nur Amira said...

sokongsokong .
kalo murah tapi cntik ok aper .
save budget . lagipun xder maknenye pakai yg ori mahal2 . bukannye ada owg dtg nak check pun . :)

amy syahirah said...

Nur Amira : hehe . btol tu . thanx komen yea .

sugar2 kapas strawberry said...

pakai BUM je..murah dan ori.hik2

amy syahirah said...

hah . BUM pon saya suka ..sy suka beli jam dye . hehe .

Nur Amira said...

amy : no biggies ! tapi mmg cntik laa LV . i loike . betul jugak ckp sugar2 . bum murah2 cntik plak tuh + ori .

amy syahirah said...

ha'a la . pasni nak beli BUM la . hehe .

Cik Yana said...

Betul tu, tak semestinya yang mahal tu terbaik. Bergantung kat cara kita pakai :)

The Enticing Enchantress said...

gambar di atas ni amy pakai lense ke, comeynye subhanallaah.. :)