Saturday, October 27, 2012

Nora Danish


Assalamualaikum :)

Badrin's daughter. 
*Mama taknak join bergambar sebab mama tak suka bergambar* :/

Pertamaaaa sekali saya nak ucap selamat hari sara Adiladha! So how's your hari raya haji? :)


Ermm okay, sekarang ni aku nak cerita pasal Nora Danish boleh tak? Alaaaa nora danish yang muka macam aku tuuuu wkwkwkwk. Comellll nyaaa dia Subhanallah! Suka gila tengok dia especially bila dia bertudung, TURN ON! :'D








Okay gambar yang akhir sekali tu tipu kikiki.

Comel kan comel kan? Lagi comel dari fasha sandha, eh. *k kidding* Kalau tengok video parody nora danish yang sore eyes tuuuuuu, lagiiiiiii comel nak mampus! Belum cakap pasal Shila Amzah lagi, pasal Natasha Hudson lagi!! Ya Allahhhh cantik sangat tengok diorang bertudung!

Ni lagi satu gambar Nora Danish bertudung. 

K dah amy, dah. Till then, Assalamualaikum :)


17 comments:

kura said...

hahaha. pun boleh jadi nora danishh :P

Indah Mulya said...

love the pics with ur dad! comel!

Mimieesyeerro said...

cutenyaa dy :)

Jna marcello said...

awkk lagi dari cantik dari smua artis tu dik ;))

^^selamat hari raya^^

Syazwan Che Deraman said...

dah macam nora danish dah!

wan jadi cikgu ganti dulu sementara dapat mana mana position dalam pilot.

Nurul Iman Rosman said...

nora danish mmg cantik yg amat, eh tak bukan cantik. tp comel, comel sangaaat! suke tengok nora danish wat sore eyes tu. hehe.

eh, adik pon comel jugak. macam nora danish. ;)

AHMAD AFIQ said...

selamat hari raya. mcm kembar jer gmbr atas sekali

Tulus Sweet said...

akak tunggu amy dari dulu lagi..bilala Nora Danish...eh, bila Amy nak dtg beijing sini...hehehe

P U C A T said...

comel la u.

azalia hjsalleh said...

hopefully 1 day dia betul2 bertudung..

ainraus said...

awak pon cantik! :)

aniswany said...

awak lagi comel dari Nora Danish tauuu :)

Yousof said...

Prempuan pun kata dia comel, apatah lagi lelaki macam kami ni.. hihi



Kenapa gambar Nora yang last tu comel sangat? ;D

widiea azira said...

hahaha pon bolehh. .

shahrazali said...

salam kenal....

awk sememangnya comel...tp nora lg comel la....

sejuk mata memandang muka artis2 cantik yg bertudung ni kan...cantik mcm awk la..

wisata bakti alam said...

kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

oshinz said...

tak minat sangat dia ni. hehe. tak tau la nape tak minat.