Sunday, October 14, 2012

I'm back :)


Assalamualaikum :)

Ye tau, lama sangatttttttt tak update blog. Kenapa eh, perasaan excited masa mula-mula buat blog dulu tak sama dengan sekarang? Rasa macam............. k nevermind.


Proudly speaking, saya baru je habis final exam! *ceh gaya macam baru habis Diploma je* Good bye sem 3, hyeee sem break! pheeww, memang tak sabar nak tunggu sem break and finallyyyyyy. Its about 1 month! :D Hmmm, doakan saya dapat pointer yang memuaskan untuk sem 3 ni ye ye ye? Kalau boleh dean list! teeheeee In sya Allah. Banyak benda nak buat cuti ni, baca novel, layan Running Man, blogging, hang out and bla bla bla.

Oh ya, mesti ada yang pelik, budak ni tak nak kerja ke? Haha, okay sejak dari sekolah mama saya tak bagi kebenaran untuk kerja part time. Ye, dari sekolah. Well you know, she's a mother, so she knows better :) Jadi, bila cuti panjang saya lah suri rumah yang keduaaaa :P Ada banyak cerita nak update ni tapiiiiiiiiiiiiiii next entry saya cerita In sya Allah okay? :)



Something unexpected happened in my life. And all i just can do is stay strong. Hanya orang yang betul-betul rapat dengan saya tahu apa yang saya lalui sekarang. :)

Till then, assalamualaikum :)

11 comments:

ELY FAUZIANI ISMAIL said...

hye awk!salam kenal:) hepy holiday.have fun :))

hazanis said...

makin comel la budak ni..:))

Syafiqah Hashim said...

aii..COMEL nya awak ni!!!

Syaifuddin Alias said...

amboi ..saya tak nak komen apa-apa , awak ternyata comel ..hehe :D

♥ Cik Zack ♥ said...

hai adik. ngorat leh ? hewhewhew :P si comel cpt update blog. tau tau tau :))

-Faridz- said...

woah nice blog :-)

u.m.i.e said...

gud luck for the result :)

widiea azira said...

muke cute2 je haha. .akak follow blog n twitter tau. .

nabila azmi said...

hi si cantik...lamenye xnmpk ..hehe=)=)...have a good holiday erk

combi said...

oke..gdluck k..btw jom join gveway combi :))

azalia hjsalleh said...

bestlah dh cuti
gunakan ia dgn sebaiknya