Saturday, March 24, 2012

sem break is begin!!


Assalamualaikummmmmmmm!! i'm back :D

fuhh, finally!! i had just finished my final exam just now and i feel like ahhhhhhhhhhh cuti cuti cuti!!!!
I currently in my home heavenlyyy. hee. Anda tahu berapa lama saya cuti?? 2months and 3 days!! 


erm, banyak plan nak buat cuti ni. Actually takde la banyak pun, saya just plan cuti ni nak baca novel yang banyak banyak beli tapi tak baca lagi pun dan dan dan nak tengok RUNNING MAN!  Mama bagi cadangan cuti ni bangun awal dan amalkan baca Yasin selepas subuh. Amalkan buat solat sunat Dhuha kerana masa saya memang terlalu banyak masa cuti nanti. dan perkara ini disebabkan oleh mama yang tak izinkan saya kerja. :'(


Tapi takpe, duduk rumah, kemas2 rumah, topup iman dalam masa terluang lagi best dan istimewa rasanya :) InsyaAllah. k lah, Assalamualaikum :)

p/s: sekarang saya dah tersangkut dengan twitter. tak tau kenapa asik nak ber tweet2 je. apa2 pun, facebook tetap dihati :P hey, this is my  TWITTER ! tweet2 disana yea. bye.




11 comments:

♥ Cik Zack ♥ said...

selamat bercutiiii !!! :))

nabila azmi said...

hi adik..singgh sini jap..seronoknyee cuti..enjoy la..n do things that make u closer to him..=)=)...

kura said...

semua perempuan mmg suka tengok runningman. errr.

hazanis said...

lama xdgr cite budak chomel nie..:))

are_lin@yu said...

Wahhh lamanya cuti trgt zaman ayu brlajar dlu..hehe..manfaat kan cuti anda..haha..waktu nilah bnyk cuti nti kja idok lah dapek cam gini..hehe

Ihsan Arifin said...

dengar cakap mama. mama bukan nak kongkong, tapi mama sayang anak mama. duduk rumah je okay. kite same same rebut pahala deh :)

starzieti said...

happy holiday ~ :D

Rtp Farra Arisha said...

spend your good day as well as possible! :) happy holiday..

azalia hjsalleh said...

duk umah elok2 ye..
bestlah final exam dh habis

zuramira said...

happy holiday cutie ! :)

HeNRieTTa JoSe said...

wah dh cti...bestnye....