Thursday, March 8, 2012

doakan saya :)

assalamualaikum :)

over-excited

ahhhhh akhirnya, final is just around the corner!! Tahu tak apa yang saya excited-kan sebenarnya? CUTI SEM! hehe. Tak sabar nak golek-golek atas katil. nak mengadap novel selama 24-7 hours. 
yea, masanya dah hampir tibaaaa. AHAHAHAHAHAHAAHA k cukup.
 sila teleng kapala anda dan wish me luck heee

"Obstacles don't have to stop you. If you run into a wall, don't turn around and give up. Figure out how to climb it, go through it, or work around it." - Michael Jordon

Kawan-kawan, doakan saya berjaya untuk final nanti yea. Kapada yang nak ambil exam tu, wish you a good luck. Buat yang terbaik selagi mampu try to get the highest pointer jangan mengalah jangan give up berusaha dan terus berusaha dan usaha lagi chaiyok chaiyok fighting fighting ok over nya aku.

mama made this specialize for me :')

Anyway, sapa-sapa yang nak exam tu gud luck ok.

Assalamualaikum :)


11 comments:

Boni JLL3 said...

gud luck for ur exam k :)

Amy A. said...

comel nye mak...

ascil.punye.lah said...

all the best amyyy! kita pon nak exam ni hahhhh.study week tak rupa study week.

kura said...

seronok laaaa :0

�MiS AyA� said...

haaa study noh. kalau xstudy meh akk piat telinge. hakhak :")
good luck sayangs~ :")

chocolate.aholic said...

sayang's..hehe done follow u..tQ komen my entry..Good Luck orait...kamu cumel!!!

Cik Nurul said...

gud luck dear.. ^^

Prince of Noob said...

anak mata mmg besar mcm tu ke... seriously cute mcm anime jepun

Raden said...

amboiii..kemain nk bace novel..suke brangan leeteww

Ihsan Arifin said...

kecik hati mama klu anak mama yang sorang ni buang hadiah mama kasi ni :)

HeNRieTTa JoSe said...

bestnye mama wt cmtu....nnti ada ank nk wt cmtu gak lew...