Friday, March 2, 2012

kembali

Assalamualaikum :)


baca ini dalam keadaan yang sabar dan tenang.

Saya rasa bulan 2 tahun ni banyak dugaan. Macam-macam masalah. Pihak kolej suruh saya dan housemate saya pindah ke rumah student lain kerana rumah kami nak di-renovate-kan dalam masa hanya 2 MINGGU sahaja. ahh memang malas betul. Then apa perasaan korang bila korang menumpang dalam rumah orang yang cukup asing bagi korang dan kadang-kadang menimbulkan konflikasi antara orang yang menunpang ni dengan tuan punya rumah yamg bajet gila tu?? then, apa pula perasaan korang bila 13 orang terpaksa tidur di ruang tamu rumah yang korang menumpang tu? ehem, yea 13 orang bukan 3 orang. Takpe chill.

Apa pula perasaan korang bila nak masuk minggu yang kedua, rumah yang  korang tumpang tu takde air kerana pihak kolej tak bayar bil tuan punya rumah tu?? Dugaan lagi. Terpaksa kami yang 13 orang ni cari rumah orang lain dan berpecah.
paling menyaktkan hati, rumah kami yang tengah renovate tu still tak siap-siap memandangkan dah masuk 2 minggu dah ni. demm.

Lagi seminggu dah nak final exam. Saya risau sebab takut tak boleh study dalam masa yang sama menumpang rumah orang. haihh, mama saya suruh redhaa je . ok


doakan saya .

assalamualaikum


4 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

do ur best in ur exam ... bykkan berdoa mohon Allah kuatkan semangat dgn semua dugaan ni :)

kura said...

semoga berjayaaa :0

♥n-amee-az♥ said...

jalan2 sini adek comel ^^

shark said...

dh mcm anak patung dh tgk:)