Sunday, April 1, 2012

Jangan Pandang Pandang

Assalamualaikum :D

Semalam saya and the geng pergi tengok movie.


This movie is super awesomeeee!!! Kalau ada Zizan memang haruslah bagi saya untuk tengok. heyy, kita peminat zizan tau. :D Saya pergi dengan bestfriend saya, adik bestfriend saya, adik saya dan cousin saya.

here's some pictures :

ika <3


 ini ika dan adik dia. cantik kann mereka ;)

saya? ok tak payah jawab.

Masa dalam wayang, seriously semua orang tak boleh kontrol diri masing2 daripada gelak macam nak gila. yea, termasuk saya. heee siapa boleh tahan kalau zizan buat lawak macam nak keluar isi perut. Actually cerita ni kan comedy horror. cerita ni saya bagi 4 stars!!! yippieeeee!


ermm, actually saya plan lepas ni nak tengok cerita Titanic in 3D. Tapi....keberatan sikit sebab cerita tu ada unsur-unsur tettt kan. Tapi perasaan nak tengok tu tinggi sangat. Nak tengok tapi dengan siapa? Dah sah-sah saya takkan ajak lelaki sebab..ah tau je lah. Seumur hidup, saya tak pernah merasa tengok movie in 3D tau.

this 2 months of sem break is aweeesomeee!!

till then, Assalamualaikum :D



8 comments:

NazihahAbMutalib said...

rindunya kat amy and ika kiut miut ni. <3

HeNRieTTa JoSe said...

blom tgk lg...
Pss...thank masih ada sminggu lg kuliah...

hazanis said...

awat lama menyepi..:P

Cik Anis said...

nice blog too.. simple. anyway sy dh follow awk ^^

are_lin@yu said...

bez ka cita ni??hehe..tk tengok lagi..;-)

taty nadiah said...

nice post. nway np x ble follow nii. huhu ):

Ihsan Arifin said...

sama la. x penah tengok 3D.
mahal. takdak duit ;)

Aliff Haikal said...

tak tengok lagii . best eh ? zizan memang ah orang boleh gelak guling2 haha