Saturday, February 18, 2012

i am a twitterian now :)

Assalamualaikum .



  do follow my twitter .

Kawan-kawan , saya baru je buat twitter . Konon-konon nak jugak ikut orang yang ada twitter tu . rasa macam  tak cool bila saya takde twitter padahal orang lain duk huhahuha pasal twitter . ok , memang ada rasa cemburu di situ . ngeeeeeee .

Tau tak punya excitednya saya masa tengah sign up twitter . Tak sabar-sabar! Then bila dah berjaya ada twitter, tengok rupa twitter melopong mulut saya . Saya rasa macam ahhh serabutnya! godek sana godek sini nak tau apa function retweet? favourite? and so on . and and saya tak paham kalau orang tweet kita takde notifications ke ? kena pergi kat Home dulu baru tau . Itu pun kalau perasan kalau orang ada tweet kita . kalau tak perasan macam mana?? =_=' 

dan dan dan bila tengok twitterians yang lain setiap saat dia akan tweet apa yang dia tengah buat . "nak mandi la" , "i'm having a breakfast now" , "tengah makan cadbury black forest sedap gila" and so on . Macam tu ke kegunaan twitter?? baru saya tau .



so , the pro twitterians , will u teach me on how to use it ? :)

tilll then , assalamualaikum =)



14 comments:

Nyamuk Terbang said...

jom main tweet2 dua

Aien Shitobi said...

Kak Amy comel ^^

✿ pink velvet ✿ said...

org pon ade twitter, tp x brape aktif, post blog update je byk, hikhik~~

❤~Emma Abduh~❤ said...

sy pun x tau men tweet..hehe

Rokiah Wandah said...

hehehehe xaktif twitter -,-

starzieti said...

saye tak reti main twitter. sob sob.

ascil.punye.lah said...

kita takde twitter=(

KizZ said...

Comelnya....cantekk sangat gambar!


AWAS sesuatu yang ohsem menanti anda

deeya said...

akak malas bace .. akak cume nak cakap , apesal amy comel sangat haaa ?? ari2 mam ayam goreng eh . huh !

Bob Merley said...

ada tapi x guna (=

SpidermanHere said...

Seyes ke akak ni 18 tahun? Mati-mati Lina ingat 15 tahun kot! Babyface kot :)

amy syahiera said...

wahh ! saya pon tak tahu gune benda alaah nie ,
penah buat acc , tp da trkubur disebabkn tak faham . haha :D

nabila azmi said...

hi si cntik!!..follow awk okie..hehe...pasni mesti addicted update twitternyela..hehe=p

a.d.n.i.n said...

saya da lame ader twitter tp smpai skrg still blurr lg nk guna...ape nama twitter?? :D