Friday, February 10, 2012

separuh lega :)

Assalamualaikum!


saya baru je habis Test 2 hari ni . ahhhh rasa separuh lega . kenapa separuh lega ? sebab ni baru Test 2 broo , belum lagi final . Jadi tak boleh lah rasa lega sepenuhnya . Alhamdulillah, mintak2 result pun gempak ;)
ermmm saya sangat-sangat sibuk lately ni . Jadi saya memang takde masa nak update blog kecuali kalau weekend je itupun tengok ada idea atau tak . ngeeee :) *tolonglah bagi saya idea nak update pasal ape :\
Masa exam hari tu saya asyik tidur lambat je . Dalam 2 3 4 pagi . ktipu . adalah dalam pukul 12 1 2 pagi . ehh tu kira lambat la tu kan! Jadi tidur saya tak cukup dan berlaku lah eyebag yang sangat sangat saya tak suka. :@

Actually sebelum test 2 haritu saya ada pergi Port Dickson dengan classmate and combine dengan student sem 6 atas dasar program mentor menti. syioookkkkk! macam-macam game diorang conduct . Ada certain gambar tapi semua buruk-buruk . Sebab candid . saya tunjuk masa Day 1 dulu yea sebab gambar Day 2 tak dapat lgi .



7 comments:

ascil.punye.lah said...

update pasal day 2 pulak.hah itu idea,dah bagi.

onie said...

adik amy yang comeiiiiii :))

Gary Asip said...

perghh... seronok ek? hehe~..

amal said...

Hyeee dear yg comel :')

Akak , da listkan tips driving safely utk awak , g tgk eh.
btw , akak follow sini ;p

AmirahSM said...

comeeell =)

hafizudin said...

apdet pasal gua.
selamber lah.

HeNRieTTa JoSe said...

dh lmer xmen dare or truth...