Saturday, January 28, 2012

apa yang anda buat dengan voucher anda?

Assalamualaikum :)


wahai sekalian pelajar-pelajar kolej , apa yang anda semua beli dengan voucher anda ? semalam aku baru je nak merasmikan pembelian voucher tu . Kawan-kawan semua dah tinggal 50 hinggit je . Aku ni satu sen pun tak luak-luak lagi . Jadi makanya aku keluar pergi popular semalam . Dan sekarang voucher aku tinggal 100 .

 tulisan saya buruk , abaikan .


Nota Hati Buat Pelajar . tak sabar nak baca :)
currently, the most favourite english book :)

korang kena beli ni sebab buku ni ayat dia mudah faham dan sesuai dengan remaja macam kita ni . alang-alang tu boleh improve english kita kan .

haruslah ada novel!! Damya Hanna <3

till then . Assalamualaikum :)


9 comments:

ascil.punye.lah said...

sepi tanpa cinta terbaekkk

cik najihah said...

bes la novel tu..samela kite pon beli novel jugak

Atiqah Wadiah said...

sy x amik pon lg voucher rm200 saya..hiks..btw,novel sepi tanpa cinta tu best sgt..dh baca :)

lisa said...

bestnya dapat voucher freeee..T_T

YusRa said...

hey dear, thanks dtg blog akak hehe, alahai dier pon dapat voucher akak da biskan dah :P

YusRa said...

hey dear, thanks dtg blog akak hehe, alahai dier pon dapat voucher akak da biskan dah :P

Aiman Isa said...

eh,, akunye vaucer dah tebus jadi duit dah pun... lalala~

Ain SSB said...

Bestnya korang siap dapat voucher lagi! & novel tu mcm best jeee! :D

NIZAM said...

Saya beli novel Damya Hanna gak tp tajuknya Bicara Hati. tengah baca skang ni. *tengah feeling ni. muahaha*