Tuesday, October 25, 2011

not so called photoshoot laa

Assalamualaikum

hye awak2 semuaaaaa =) actually kan bapak aku baru belikan kamera besar gedabak tu . Takde la baru sangat . It's almost 3 weeks ago . So kalau dah kamera tu dalam tangan aku lagi-lagi adalah hak kepunyaan secara rasmi oleh aku , paham2 jela . Semakin giat keluar rumah setiap hujung minggu sambil bawak kehulu kehilir mende alah tu . Nak pergi kedai runcit pon bawak mende tu! Mana tau terjumpa artis ke boleh aku mintak amik gambar sekali . 

so....presenting, through my Nikon D3100!!



ni Annas Easkey yang amik taw.... k tipu . (he's power more than this isn't?)

 alololo...ayunye . =P

gua tengah tunggu abang besar datang . mana nie , gua dah tak sabar nak pukul orang .





pokok tu menakutkan bagi aku .

ok lah , aku tunjuk 6 jela . actually ada lagi , tapi kang ade yang muntah pulak . (eh apahal kau nak muntah pulak biar la belog aku) =P

yang sebelah tu la yang jadik tukang tangkap gambarnyewwww a.k.a my cousin . thanx yana .

p/s : ada orang cakap kat FB aku "kalau setakat beli kamera guna duit bapak baik tak payah"
sekarang ni duit bapak siapa ? bapak aku kan ? jadi tutup mulut kau .
Aku memang benci orang spesis macam ni .

thanx ayah for make it real .

Assalamualaikum .


19 comments:

JIJI YU said...

haha..kalo beli ngn aku..aku jual 1300 je

nizamsani said...

wah.kamera mahal.

starzieti said...

cantiknye sume gambar. :D

cacamarba said...

cantik2..ape masalahny beli kamera duit mane pon.bkn die yg bagi..suh die jumpe aku.meh aku tunjal2 kepala die..dengki punye manusia..

LAILA NASIR said...
This comment has been removed by the author.
**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

Nikon is my favourite brand. Selamat Bergambar, Amy!!!

amy syahirah said...

JIJI YU : jap xpham. knapa 1300?? .

nizamsani : haha . mahal laa sgtt kann. ayah sy beli yg basic punye jee . bukan yg mcm pro tu punyee .

starzitie : trima kasih awkk =)

cacamarba : hamboi , garangnyee awkk . hehe . klau cm2 sy pon nk join skali tunjal kpala org tu . hehe , nyway, thanx =D

laila nasir : trima kasih awkk =)

lost charmed angel : ok . thank you =))

Iffah Afeefah said...

Cantik

lau mnt duet sespe pon xpe

faziana ARahim..... said...

seronok berposing dengan kamera baru ya!heee

hazanis said...

cantik....nak jugak kamera mahal...hihi

budak penjara said...

rama2 inggap kt atas kepala tu..hehe

amy syahirah said...

iffah afeefah : trima ksihh =)

faziana ARahim : ha'a . heheee =)

hazanis : trima ksih . boleh je . tpi beli kamera yg basic punye mcm sy =)

budak penjara : haha . menipuuu :P tu sepet la

Ct Aja said...

wah bergaya sakan..hiihihii...jelesnye de kamera 2..

Raden said...

untong aa ayah belikan..huhu..kaka da puas buat muke sposen dgn ayah..ayah xlayan pon..mintak bakal husben jela

ikatankasihku said...

anak manja ni..hehe siap dpt camera ni...

Syimir said...

hehe.hiraukan je sape yg ckp camtu.duet bapak kite kan.ape die kesah.haha

Izwanie Halim said...

woah ! Comel comel ;D

J.Syazwana said...

i rasa i nak doodle gambar yang ada caption "ni Annas Easkey yang amik taw.... k tipu . (he's power more than this isn't?)"


so email me?

but but tak promise bila boleh siap k :)

syazwanajamal@hotmail.com

CTK said...

wah...boley jadi model neh..bila la ct dpt bli camera tu :)