Thursday, June 21, 2012

Banyak cerita.

Assalamualaikum :)


hye. Saya kan dah jadi senior sekarang tau tau. *eleh baru sem 3 je pun* :P Haha cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru je habis SPM dan baru je start sem 1 semalam. Sekarang dah sem 3. Alhamdulillah. :)

Hari tu 15hb 6 birthday mama saya. Yang ke.............tak tahu. Lupa la nak tanya berapa umur mama dah :\

Secret Recipe. Chocolate Indulgence. Heaven gila.

Ayah belikan mama kek Chocolate Indulgence. Actually birthday adik pun bulan Jun. Cepat 3 hari sebelum birthday mama iaitu 12hb 6. Happy birthdayyy mama and adik. I love both of you especially mama! :*

Sooo sekarang nak cerita pasal saya pulak sambil sambil tu dengar lagu Sleeq feat Najwa ni haaa. Saya suka lagu ni sebab someone pernah bagi saya lagu ni on facebook! Thank you awak :D

One day i got a message from someone on my FB:


*Sebelum tu bagi saya ketawa dulu*

Saya bukan ketawa kan tuan punya msg ni. Tapi saya ketawakan diri saya sendiri yang ada jugak orang suka sampai berterus terang macam ni. ermmm, untuk awak. Maaf saya tak boleh terima sesiapa. Buat masa ni hati saya dah tertutup. Sorry. Saya berterus terang dan dia faham. Nasib baik. Kot kot lelaki yang gila sawan. Mampus aku :)


Sem 3 ni memang busy gilaaaaaaaa. Assignments,  presentation and blablabla. Tapi actually aku suka busy busy ni  sebab takdelah aku sedih sedih nak pikir benda yang buang masa aku selama ni :\ Biarlah aku busy sekurang kurangnya aku tahu commitment aku as a student. SO, LETS MOVE ON. Alhamdulillah kawan pun dapat best best, sporting and kecohh!!

Lepas tu kan lepas tu kan, sem 3 ni saya ada subjek bahasa Arab tau. And i'm in love with it! MA ISMUKI? SOBAHUL KHAIR? errr errr ahh banyak lagi lahh! teehee. Apa apa hal Arabic language besstttt <3

p/s : Doa kan saya supaya saya boleh buat yang terbaik untuk sem 3 ni ya kawan kawan.    Assalamualaikum :)

2 comments:

Nur Aischa said...

cepat jea masa berlalu kan :D goodluck in your study, kak amy cutee <3 betul tu, jgn sesedih lagi ya.. btw laki yg hantar msj kat akak tu, wahh. hahaha bagusla dia, berterus terang :DD

ascil.punye.lah said...

wahhh straight betui budak laki tuu.hahaha.