Sunday, February 27, 2011

secret of my birthday

salam n hye !

hehe , korang nak tau tak what is the secret of my birthday ? kah2 . bajet ark ? tak heran . lau nak bace , bace lah . lau tak nak bace , dipersilakan blaah ! teehee . ok , actually aqu nih dah over excited kot . never mind .


ni aq amik dari internet , kajian oleh DR FADZILAH KAMSAH :

click it for the big size .

ok , according to the list , semuaaaa mmg btol . haha . but , yang tang SUKA MENJADI ORG YG TERPENGARUH DALAM ORGANISASI tu , i dont want u alls misunderstanding ok . mmg aqu ske bile jadik org yang terpengaruh ni . hey , sape yang tak suke ??! tapiiii , tapiiiii . aqu bkan gila kuasa ea . ha! taknak lak ade org yang salah paham kan , kaaann . korang punye rahsia birthday ape lak ea ??? jom la share2 !! sharing is caring kaan , kaaan ??

out !

1 comment: