Friday, February 14, 2014

first entry in 2014.

Assalamualaikum, hye :)

Selamat tahun baru walaupun tak berapa nak baru, saya baru nak wish disebabkan ini adalah entry yang pertama untuk 2014. kikikiki maaf. Lama sangat menghilang. Ceh cakap macam ada je orang tunggu kita update, siapalah kita ni.

Okay first of all, saya boleh dikatakan dalam keadaan yang busy sebab ini adalah last sem saya sebagai pelajar Diploma in Business Study. Alhamdulillah dah last sem. Sekarang dah bulan 2, hanya tunggu final je. Insya Allah kalau result baik maka tamatlah sesi Diploma saya dan akan terus melangkah ke alam lain seperti sambung Degree(kalau ada rezeki), buat business, kahwin. Eh.

Jangan risau Amy Syahirah masih dipanjangkan umur dan sihat walafiat walaupun pemalas nak mampus update blog. Alhamdulillah.




Just in case you wanna see the current me :P

ye masih begini. masih suka bergambar, kalau tak percaya lihat aja instagramku hahaha. Masih suka buat mimik muka yang boleh dikatakan annoying, masih childish, masih dalam ketinggian yang sama(pendek) dan yang penting, masih cun. Saje puji diri sendiri, k. Malas nak post gambau bebanyak, nanti ada je 'pencuri' yang gatal tangan.


Mintak maaf kawan2 yang selalu tanya pasal FB saya, i am not longer active on that social media. Masih guna, tapi tidak aktif seperti masa dulu2 kalau tak online sehari rasa macam nak mati. Amekkaw ayat. Facebook saya masih ada, saya hanya guna untuk baca artikel2, stalk rakan2 lama, family, dan main tukar2 profile picture, itupun 2 bulan sekali, lepastu senyap berbulan2. Maklumlah, takde benda nak buat, itu jelah kerjanya. Nak update status, jangan cakaplah. dah bertahun tak pernah post any status on timeline. Sorry. Lepasni kalau ada mood atau ada perkara penting ke baru saya betul2 update status, kalau tak memang FB saya tu akan jadi sawang labah2. Dan saya juga tidak lagi meng-approve friend request melain kan family2, adik2 sepupu yang baru nak up buat pesbuk lalu meng-add saya. Ye saya faham perasaan mereka. Maaf sekali lagi. Nak approve orang pon dah fobia sekarang, ramai FAKER yang niat mereka terpesong untuk buat acc FB saya banyak2. Saya aktif di twitter dan instagram just in case you wanna know.

Twitter : @amysyahirah93
Instagram : @amysyahirah93

Oh one more, if you have any question to ask, silakan. Search me on ask.fm,

So, itu saje. Insya Allah ada masa saya update lagi.

Assalamualaikum :)

3 comments:

Aisyah azizon said...

why u're so adorable.. =)
memang dh lewat for the new year but it's okey. HNY too =')

Atiqah Yusoff said...

Good luck for final Amy Muah Muah :)

Visits my blog at crownedduck.blogspot.com

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)