Thursday, October 17, 2013

Perubahan


Hye, Assalamualaikum :)

Dah lama gilaaaaaaaa tak update blog kesayangan ni!! Hye semua, masih kenal saya lagi? Atau sudah lupa? *Heh, kau siapa nak tanya macamtu bajet retis.* Muahahaaaaa dengan ini saya telah membuang jauh rasa malas nak mampus dalam diri dan update blog. My last update was on July. Oh, memang lama gila kau. Dasar pemalas.

I'm having my sem break right nowwwwwww! wuuhuu! Tamat sudah sem 5, dan aku tak sabar nak habiskan zaman Diploma ni. Tinggal lagi satu sem je lepastu, habis lah Diploma dengan jayanya, Insya Allah :) 

Rasanya dah lama tak update blog jadi apa yang aku dah lalui pun mungkin banyak yang ketinggalan hahahahaha macam artisnya cakap cenggini. Dan dan aku rasa susunan ayat aku pun macam dah tunggang terbalik maklumlah dah lama tak menulis sob sob.

Seperti yang semua orang tahu, saya memang tak suka pakai tudung bawal. Bukan tak suka, tak pandaaaaaaai. Bila tak pandai pakai, maka jadilah tak cantik, bila dah tak cantik, maka tak sukalah. Haha. Kalau nak keluar ke mana-mana, saya pakai tudung sarung syria je. Kalau rajin sikit, pakai lah shawl. Tapi most of the time memang pakai syria je sebab malasssss. Dulu pergi kelas pun aku bantai syria hahahahah.

Bajet nak pose cecantik tapi background tak cantik mana dengan tong sampah, rak buku, katil bagai hahahha.

Nak tahu tak, sekarang aku adalah bawal lover. Dan sekarang jugak, aku dah selaluuuuuu pakai tudung bawal. Ha tu perubahan ah tu kekekekekekeke. Dah takde dah tudung sarung.

tadaaaaaaaaaa!

ee tak payah nak tada sangat lah hehehehe. Bila pakai tudung bawal ni rasa macam , wahhh gadis melayu terakhir nya saya ni hikhik :P Muka sepucat-pucat habis, yang menaikkan seri tudung tu aje. Dah jatuh cintaaaaaaaaaa sangat dengan tudung bawal walaupun kenkadang tu hangin jugak nak lipatkan dia. Sekarang ni kalau pergi shopping tudung bawal cantik2! Rambang mata dibuatnya.


Boleh jadi ibu yang comel dah ni. K apa kaitan? 

Kalau zaman budak-budak dulu, pergi mana-mana je mesti nak bergambar sakan, lagi-lagi masa tu gila shawl macam2 gaya ada. Kalau tak pakai shawl masa bergambar rasa macam heh selekehnya saya. Well dulu budak2 biasalah. Sekarang dah matang. Tengah matanglah ni sebab dah pandai pakai tudung bawal kahkah. Tapi sekarang kalau pakai shawl takde rasa apa. Rasa lagi tak confident hahahahahha sebab muka bulat habis kalau pakai shawl. Tak ku sangka dengan memakai tudung bawal, ianya menampakkan mukaku lebih bujur, cantik dan ayu gitu. Wahhhhhh dah boleh buat iklan! Wkwkwkwkwkwkwkwk.



Baiklah, ini adalah OOTD saya masa raya haji haritu. Ecewah tak cukup di Instagram, kat blog pon nak ootd jugak aku ni. Harapnya masih belum terlambat untuk saya ucapkan selamat hari raya Aidiladha kepada semua umat islam :)

Ok lah, itu je nak update. Lepas ni kalau saya rajin lagi, saya update ye. Kalau.
Bye, assalamualaikum!




1 comment:

Aisyah azizon said...

subhanaAllah... akak comell sgt.. hoping have a chance to meet you one day. acecehhh. Happy Holiday yawww..