Sunday, March 24, 2013

Wish me luck.


Hye assalamualaikum.

It's been a long time i didn't update my blog kan? Since February! February pun satu post je. Nampak tak kemalasan dekat situ muehehehe.


K ini saya yang LATEST. Cewah bajet market le kekonon kuikui. Pipi tak payah tegur k. Lately ni saya kuat sangat sangat makan. Pantang nampak makanan macam nampak emas!! HAHAHAHAHAHAH K. Tapi, berat badan turun 2 kilo. Pelik tak? Haku pun pening macam mana boleh turun sedangkan makan banyak nauzubillah, pipi dah naik macam kuih pau. Muahahahahahahahhaha.


Ok, final exam saya tinggal lagi seminggu je lagi. Maigod jantung ni macam nak meletup cakap pasal final. Sem ni lah sem paling tough rasanya. Sebab subjek susah2!! Nak menangis rasa :'( . Apa-apa pun kena kuaaaaaaat fizikal dan mental. Stress, frust tak pernah takde sem ni. Saya cuma perlukan doa dari kawan2. Doakan saya boleh lulus semua paper. Kalau tak terdaya, LULUS pun ok lah asalkan TAK REPEAT PAPER. Ya Allah mintak sangat dijauhkan dari repeat paper.

Last paper on 14/4/2013. Selepas ituuuuuuuu, cuti sem lamaaaa sangat! K ni gila tak sabar. kuahahahahahaha.


Ada ciri2 ustazah pilihan tak? Atau pun ada ciri2 calon isteri solehah tak? wkwkwkwkwkwkwk k tak lawak.

Till then, wish me luck. Moga2 semuanya berjalan lancar. Moga2 saya dapat jawab exam dengan tenang. Doakan saya.

p/s : Insya Allah akan kerap update blog masa cuti sem nanti :)

Assalamualaikum.

4 comments:

Puteri Bt Ahmad said...

good luck!!! :)

.: iEyLa :. said...

gudluck adik...

AinNawwar said...

good luck kak Amy :)

safwan samsuddin said...

bw + follow :) http://safwansamsuddin.blogspot.com/2013/03/kembara-ilmu.html