Friday, May 4, 2012

Things make me happy.

Assalamualaikum :)

Its had been a long time i didn't update this blog isn't? Sorry, semangat berblog macam dah takde. Tak macam masa mula mula buat blog dulu. Apasal ah? Tapi tak kisah la. Tiba tiba terasa nak update pasal something. About something that can cheer me up. About something that can makes me happy if i am not in the good mood. what is that? this :



Apa awak rasa bila tengok baby? Saya tak tau lah apa yang orang rasa, tapi kalau saya takde mood, saya suka google gambar gambar baby yang comel comel dan simpan dalam folder. ahaaa tak tau kenapa. Tengok baby ni kan, sama macam tengok pemandangan yang indah indah. Rasa macam tenang je. Selain daripada mempunyai perasaan geram macam nak tenyeh tenyeh baby tu, macam ada perasaan keibuan. *ceh geli*. Eh tapi betul lah, tengok baby ni rasa macam nak kahwin cepat. eh ehhhh!! bukan bukan, rasa macam seronok la.



Iffah Nadhirah. 3 years old.

Tengok je lah keletah nya, belum lagi anak sendiri ni. eh ehhhhh! they are funny! lagi lagi kalau yang dah mula bijak nak bercakap tu. Memang seronok layan! haihh, hilang dah stress. 


Haris Danial. 

tu tu tu nama anak sendiri tu. HAHAHHAHAHAAAA kbai.

Itu jelah yang saya nak share. looking at the babies really can makes me happy :'D I'm wondering, macam mana la orang boleh sesuka hati buang anak sana sini. Macam takde perasaan langsung tengok manusia yang masih belum sempat membesar, dah dibunuhnya :'(


Till then,
 Assalamualaikum :)

4 comments:

kura said...

yg buang bayi tu, mengerjarkan nafsu je tuu. esh. esh...

Nur Aischa said...

cutenyaaaa yg adik umur 3 tahun tu >,< geram geram. tula, betapa kesiannya baby yg digugurkan tu.. hmm

Aliff Haikal said...

maybe sebab dah sambung study . sy pun kadang2 semangat nak berblog pun down sbb stress study . skrg dah stabil :")

ehh tengok baby dapat tenagkan jiwa :)

♥n-amee-az♥ said...

walking here ;)